MENU
Stokbrood met boter en tapenade 7,00
Garnalen piri piri 9,50
Gravad lax met mierikswortelmayo 9,50
Loempia’s van geconfijte eend met atjar en hoisin 11,00
Salade caprese met gegrilde kip en pesto 10,50
HOOFDGERECHTEN
Kipsaté, roedjak, frites 17,50
Vega saté, roedjak, frites 17,50
Biologische hamburger, chipotle saus, frites 18,50
Zalmfilet in miso en sake, paksoi, bimi 19,50
Confit de canard, zuurkoolstamppot 19,50
Steak Diane, runderribeye 23,50
Lasagne met bospaddestoelen 18,50
Kaasfondue, garnituren, brood, frites 21,50 pp
(vanaf 2 pers.)
NAGERECHTEN
Warm chocotaartje, vanille-ijs (15 min) 8,50
Spekkoek, vanille-ijs 8,50
Creme Brûlée, vanille-ijs 8,50
Hollands kaasplankje 14,00
Affogato 6,50
Espresso-Martini 10,00
ENGLISH MENU
STARTERS
French bread with butter and tapenade 7,00
Prawns piri piri 9,50
Gravad lax with horseradish mayo 9,50
Spring rolls, with duck confit, hoisin sauce 11,00
Salad caprese with grilled chicken and pesto 10,50
Mains
Chicken sate, roedjak, fries 17,50
Veggie sate, roedjak, fries 17,50
Bio hamburger, chipotle mayo, fries 18,50
Salmon filet in miso and sake, bok choy and bimi 19,50
Lamb tenderloin with mint, rosemary, labneh 19,50
Steak Diane, beef ribbeye 23,50
Lasagna with wild mushrooms 18,50
Cheese fondue, bread, garnish 21,50 pp
(From 2 persons)
Dessert
Warm chocolate pie, vanilla ice cream (15 min) 8,50
Indonesian layered cake, vanilla ice cream 8,50
Creme brûlée, vanilla ice cream 8,50
Dutch cheese board 14,00
Affogato 6,50
Espresso-Martini 10,00